English shape=
  
Bemutatkozás
Az a gyülekezet, amelyik ma a CFC-ben (Keresztyén Közösség Központ) összegyülekezik, néhány családdal indult, akik 1975 augusztusában először találkoztak Bangaloreban, Indiában. Eldöntötték, hogy először maguk akarnak az Úr Jézus tanítványai lenni, és csak azt követően tanítvánnyá tenni másokat a Máté 28.18-20 szerint; hangsúlyozva az újjászületést, az élet szentségét, a kölcsönös szeretetet, az erkölcsi és pénzügyi tisztaságot, megosztva Isten igazságát másokkal, életük minden területét egyedül Isten igéjének rendelve alá. Isten végtelenül megáldott minket, ezért felelősséget helyezett ránk az egész világ felé. Mindent ingyen kaptunk az Úrtól, ezért ezen az oldalon mi is ingyen kínálunk mindent számotokra. Az Úr áldása legyen rajtatok az oldal böngészése közben. Örülnénk, ha hallanánk rólatok.

Olvasd tovább...

Könyvek
Zac Poonen 40 éven keresztül gyülekezet-plántáló szolgálatóként munkálkodott. 25 könyvet írt – többnyire a mélyebb keresztyén életről. Ezek közül sokat számos nyelvre lefordítottak és elterjesztették az egész világon. A felesége Annie, aki orvos-doktor, szintén írt néhány könyvet - fiatal lányokról és anyákról.
"Írj nekünk:" - If you have any comments or questions, please write to us: [email protected]

Heti ige
A “heti ige” egy emailos hírlevél, ami minden héten kiküldésre kerül. Minden példány egy részlet Zac Poonen valamelyik cikkéből, könyvéből vagy igehirdetéséből.
Cikkek
Az elmúlt néhány évtizedben született rövid cikkek aktuális szükségre adott válaszok. Ezek a cikkek szerző jog által védettek. Engedélyezett azonban ezek másolása és terjesztése (nem kereskedelmi céllal), a szerző nevének és a CFC honlap címének egyértelmű feltültetése mellett.
Lépj kapcsolatba velünk

© Copyright - Christian Fellowship Church , Bangalore. (INDIA)